Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твРешението на ИТН да върне

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твРешението на ИТН да върне
Коментари Харесай

Манолова: Тежки спекулации на страхливи политици са, че партиите на протеста ще отпаднат при следващи избори

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Решението на Има Такъв Народ да върне мандата неотложно е решение на Слави Трифонов, който ясно изрази личните си причини и аз не съм анализатор, с цел да разясня неговото решение. Той приказва, че е невероятно дълготрайно ръководство. Ако питате мен, имаше място за диалози за кабинет с ясно сложени задания с къс небосвод, защото няма какво да се лъжем - България е в тежка социално-икономическа рецесия, бизнеса е на колене, хората се опасяват за утрешния ден. Така че има тематики, които се нуждаят от неотложно решение, само че това е мнението на " Изправи се. Мутри вън ".

Това разяснява в студиото на Нова тв Мая Манолова.

Нинова би трябвало да е наясно, че в случай че внесе в Народното събрание предложение за кабинет, тя няма да получи никаква поддръжка. Нито от Има Такъв Народ, нито от Демократична България, нито от ИМВ и ще чака гласове вероятно от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ние сме изпратени в Народното събрание от жителите, които бяха по площадите. Ние не сме изпратени, с цел да поддържаме кабинет дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи, безапелационна е тя.

Сигурна съм, че при избори, които са проведени от длъжностен кабинет, а не от Борисов, че голяма част от гласовете на партиите на митинга няма да бъдат откраднати. Всъщност и измененията в Изборния кодекс лимитират методите за операция и дават опция на нашите сънародници зад граница да гласоподават, счита Манолова. Така че аз съм спокойна, добави тя. 

Това, че някои споделят, че поддръжката за нас ще намалее, са свободни спекулации на хора, които се опасяват от вота на българите по света. Има таван, който българите в Турция не са прескачали, уточни тя. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР